Agregate de rau / agregate de balastiera

 

Nisip de rau (0-4 mm)
Este un agregat mineral de balastiera sortat si spalat, utilizat in constructii pentru sape, tencuieli, zidarii, pavaje si betoane. Pretul pentru nisip este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Margaritar (4-8mm)
Spalat si sortat, este un agregat mineral de balastiera utilizat ca material in constructii, tratament de drumuri, terasamente, imbracaminte din beton de ciment, iar impreuna cu nisipul (0-4mm) si pietrisul (8-16mm) in betoane de inalta performanta. Pretul pentru margaritar este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Pietris (8-16mm)
Spalat si sortat, este folosit in constructii, terasamente, betoane de inalta performanta preparate in statiile de betoane din Bucuresti, etc.Pretul pentru pietris (8-16mm) este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Pietris (16-31 mm)
Este un agregat mineral de balastiera spalat si sortat in intervalul 16-31 mm, folosit pentru pietruirea drumurilor, a parcarilor auto, ca material decorativ in diverse curti, pe terasele blocurilor etc.

Refuz de ciur (>31 mm)
Refuzul de ciur reprezinta agregatul mineral de balastiera cu dimensiuni cuprinse intre 31-70 mm. Impreuna cu balastul este un agregat folosit la: terasamente de drumuri, fundatii, platforme, amenajari de parcari, un agregat excelent pentru dragare, etc. Pretul pentru refuzul de ciur este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar. Livram preponderent in judetul Dambovita.

Balast (0-63 mm)
Balastul optimizat este un amestec de pietris cu nisip utilizat in constructii pentru terasamente, umplutura, platforme, hale, etc.

Piatra concasata de rau
Piatra sparta de rau (0-63mm) Este un agregat de balastiera folosit la: terasamente de drumuri, fundatii, platforme, amenajari de parcari, un agregat excelent pentru realizarea platformelor si a drumurilor de acces etc. Pretul pentru piatra sparta este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Pamant vegetal
Pamant vegetal provenit din decopertari de suprafata.

Zgura
Comercializam diverse sortimente de zgura ideale pentru terasamente in locuri mlastinoase.