Agregate.

O gamă variată de agregate pentru toate tipurile de proiecte.

În prezent, oferim o gamă completă de agregate de balastieră, inclusiv nisip, margaritar, pietriș și refuz de ciur, ideale pentru construcții și terasamente de înaltă performanță.

Agregate de râu / agregate de balastieră

Furnizăm agregate de balastieră de înaltă calitate, cum ar fi nisipul, mărgăritarul, pietrișul și refuzul de ciur, utilizate în construcții pentru diverse aplicații, de la sape și tencuieli până la pavaje și betoane.

Agregate de râu / agregate de balastieră

Târgoviște

Suntem specializați în furnizarea de agregate de balastieră, inclusiv nisip, mărgăritar, pietriș și refuz de ciur, utilizate pentru diverse aplicații în construcții civile și industriale. Produsele noastre sunt spălate, sortate și oferite la standarde înalte, fiind ideale pentru sape, tencuieli, pavaje, betoane și alte proiecte de construcție. Ne străduim să oferim materiale de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect, asigurând astfel eficiență și satisfacție pentru clienții noștri.

Nisip de râu (0-4 mm)

Este un agregat mineral de balastieră sortat și spălat, utilizat în construcții pentru sape, tencuieli, zidarii, pavaje și betoane. Prețul pentru nisip este calculat în funcție de locația dorită de beneficiar.

Mărgăritar (4-8mm)

Spălat și sortat, este un agregat mineral de balastieră utilizat că material în construcții, tratament de drumuri, terasamente, îmbrăcăminte din beton de ciment, iar împreună cu nisipul (0-4mm) și pietrișul (8-16mm) în betoane de înalta performanță. Prețul pentru mărgăritar este calculat în funcție de locația dorită de beneficiar.

Pietriș (8-16mm)

Spălat și sortat, este folosit în construcții, terasamente, betoane de înalta performanță preparate în stațiile de betoane din Dâmbovița, etc.Prețul pentru pietriș (8-16mm) este calculat în funcție de locația dorită de beneficiar.

Pietriș (16-31 mm)

Este un agregat mineral de balastieră spălat și sortat în intervalul 16-31 mm, folosit pentru pietruirea drumurilor, a parcărilor auto, că material decorativ în diverse curți, pe terasele blocurilor etc.

Refuz de ciur (>31 mm)

Refuzul de ciur reprezintă agregatul mineral de balastieră cu dimensiuni cuprinse între 31-70 mm. Împreună cu balastul este un agregat folosit la: terasamente de drumuri, fundații, platforme, amenajări de parcări, un agregat excelent pentru dragare, etc. Prețul pentru refuzul de ciur este calculat în funcție de locația dorită de beneficiar. Livrăm preponderent în județul Dâmbovița.

Balast (0-63 mm)

Balastul optimizat este un amestec de pietriș cu nisip utilizat în construcții pentru terasamente, umplutură, platforme, hale, etc.

Piatră concasata de râu

Piatră spartă de rău (0-63mm) Este un agregat de balastieră folosit la: terasamente de drumuri, fundații, platforme, amenajări de parcări, un agregat excelent pentru realizarea platformelor și a drumurilor de acces etc. Prețul pentru piatră spartă este calculat în funcție de locația dorită de beneficiar.

Pământ vegetal

Pământ vegetal provenit din decopertări de suprafață.

Zgură

Comercializam diverse sortimente de zgura ideale pentru terasamente în locuri mlăștinoase.

Unde ne găsesti?
Str. Madrid nr. 1, Târgoviște, Jud. DâmbovițaRomânia

Despre noi

Metronix - Suntem prezenți în Târgoviște și oferim servicii de închiriere utilaje construcții având proprii operatori calificați pentru orice tip de intervenție. Indiferent de locația proiectului dumneavoastră, suntem disponibili să vă oferim utilajele de care aveți nevoie pentru a finaliza proiectul în timp și în parametrii stabiliți.Cu o varietate de utilaje de înaltă calitate și un serviciu eficient, vă asigurăm că veți avea tot ce vă trebuie pentru a duce la bun sfârșit lucrările de construcție.

De ce metronix?

shield-checkPeste 20 ani în domeniu

Suntem SC METRONIX SRL și operăm în domeniul construcțiilor de peste 20 ani.

shield-checkSpecializare în închirere utilaje

Cu sediul în Târgoviște, Metronix este specializată în închirierea utilajelor de construcții, precum și realizarea lucrărilor de excavație, nivelare, terasamente, drumuri, decopertări, servicii de deszăpezire și agregate de balastieră.

Alte servicii

Închiriere Utilaje

Utilaje pentru orice tip de lucrări din domeniul construcțiilor civile și industriale

Agregate

Agregate de râu / Agregate de balastieră

Lucrări de excavație, nivelare, decopertare, terasament, drumuri, deszăpezire, comercializare beton și agregate de balastieră.