Termeni și Condiții

 1. Introducere

  Bun venit pe Metronix.ro („Site-ul nostru”). Acești termeni și condiții reglementează utilizarea Site-ului și serviciilor noastre de închiriere a utilajelor de construcții. Accesând și utilizând acest Site, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul nostru.

 2. Utilizarea Site-ului

  a. Accesul la Servicii: Oferim servicii de închiriere a utilajelor de construcții și consultanță asociată, în conformitate cu termenii prezentului acord.

  b. Informații corecte: Sunteți responsabil pentru furnizarea de informații corecte și complete în timpul utilizării Site-ului nostru.

 3. Plată și Politica de Anulare

  a. Taxe de închiriere: Prețurile pentru închirierea utilajelor sunt specificate pe Site-ul nostru și pot varia în funcție de tipul de utilaj și durata închirierii.

  b. Politica de Anulare: Anulările trebuie făcute cu cel puțin 24 de ore înainte de data programată pentru livrarea utilajului. În caz contrar, se va aplica o taxă de anulare.

 4. Confidențialitate

  a. Informații Personale: Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

  b. Securitate: Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să respectăm toate legile relevante referitoare la protecția datelor.

 5. Limitarea Răspunderii

  a. Excluderea Garanțiilor: Toate serviciile și informațiile oferite pe Site-ul nostru sunt furnizate „așa cum sunt” și „în funcție de disponibilitate”, fără nicio garanție de vreun fel.

  b. Limitarea Răspunderii: În nicio circumstanță Metronix.ro, niciunul dintre angajații, directorii sau partenerii săi nu vor fi responsabili față de dvs. sau orice altă parte pentru daune indirecte, accidentale, speciale, punitive sau exemple, inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea profiturilor, utilizarea, datele sau alte bunuri intangibile, chiar dacă am fost informați anterior de posibilitatea unei astfel de daune.

 6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

  Rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a Site-ului după modificarea acestor termeni va constitui acceptarea dvs. a modificărilor.

 7. Dispoziții Generale

  a. Legislație aplicabilă: Acest acord este guvernat de legile României.

  b. Acord întreg: Acesti termeni și condiții constituie acordul integral între dvs. și Metronix.ro cu privire la utilizarea Site-ului nostru.

  c. Contact: Dacă aveți întrebări despre acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe Site-ul nostru.